Saturday, April 08, 2006

Belleville.com

forum
I think it's funny to see what people say on this hometown forum. Of course, this week it's all about the tornado. Since I live right next to the Mall, I was in the tornado too! We lost power for a few days and it was cold and sucky to be without power. Me no likey!

This snippet from a recent post on this forum describes the funny ways of people. This person had just witnessed explosions, a tornado, and prayed to Jesus. Then, just like that went to go check to see if his glasses were done. I have never laughed so hard. I should also mention that I just absolutely love it when people write in all caps-I'm kidding.

WHEN I GOT TO THE FRONT OF THE DOORS I STOPPED TO LOOK UPWARD AGAIN AND LOOKED STRAIGHT AHEAD TO SEE AN EXPLOSION SOMEWHERE BEYOND K-MART. I COULD NOT HEAR ANY WEATHER WARNING SIRENS. I SAW BRIGHT FLASHES OF LIGHT AS IF SOMETHING HAD HIT A LIVE WIRE AND IT WAS PRETTY BIG FROM WHERE I WAS STANDING. RIGHT BEHIND THAT EXPLOSION THERE WAS ANOTHER EXPLOSION THAT DID NOT APPEAR TO BE AS BIG. I COULD NOT BELIEVE WHAT I WAS SEEING. I SAW TRASH OR DEBRIS FLYING IN THE AIR WHERE THE EXPLOSION WAS AND THOSE BLACK CLOUDS WERE MOVING FAST MY WAY. I IMMEDIATELY WENT INSIDE THE STORE AND THE LIGHTS WERE ALREADY OUT IN SEARS. THERE WAS ANOTHER OLDER LADY ON HER WAY OUT THE DOOR AND I WAS TELLING HER A TORNADO WAS HEADED OUR WAY AND TO GET AWAY FROM THE GLASS DOORS SHE TOLD ME NOT TO GET SO EXCITED. I HEADED TO THE BACK OF THE STORE ON THE FIRST LEVEL AND I HEARD SOMEONE SAY GO TO THE BASEMENT AND A STORE CLERK TOLD US TO MOVE BACK TO THE EAST WALL AWAY FROME THE GLASS. EVERYBODY WAS USING THEIR CELL PHONES AND MANY COULD NOT GET THROUGH. I WAS CALLING ON "JESUS" TO MYSELF. I WALKED UP TO SOME PEOPLE AND ASKED WERE THEY CHRISTIANS AND THEY SAID YES AND I SAID LET'S PRAY. AND SO WE DID. IT WAS VERY COMFORTING FOR ME. I THINK WE STAYED IN THE LOWER LEVEL OF SEARS FOR ABOUT 30 MINUTES. I EXPLAINED TO THE PEOPLE I PRAYED WITH WHAT I HAD JUST WITNESSED WHEN THEY CALLED "ALL CLEAR" I WENT TO D.O.C.'S TO STILL GETTING MY GLASSES ADJUSTED BUT THEY COULD NOT DO MUCH BECAUSE THERE WERE NO LIGHTS. I THEN WALKED UP THE ESCALATORS AND WENT TO MY CAR.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home